Буковинські правоохоронці розшукали зловмисника, який обікрав свого земляка

Буковинські правоохоронці розшукали зловмисника, який обікрав свого земляка

12.03.14 09:21 0 642
До Сокирянського райвідділу міліції звернувся місцевий мешканець і повідомив, що його обікрали, не дивлячись на те, що в той момент він перебував вдома.

Поки господар пиляв на подвір’ї дрова, зловмисник через відкриті двері спокійно зайшов у будинок та витяг з-під подушки 3 500 гривень. У той момент чоловік почув, що у його помешканні хтось є. І поки власник перевіряв будинок, зловмисник прослизнув на вулицю та поцупив залишену без нагляду бензопилу.

Як повідомив начальник Сокирянського РВ УМВС України в Чернівецькій області Геннадій Федорюк, особу крадія встановили вже наступного дня. Наразі з підозрюваним працюють слідчі. Гроші вже повернуто постраждалому. Відомо, що 31-річний чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності. Але ставати на шлях виправлення, як видно, не збирався.

До речі, бензопилу, реальна вартість якої 3 500 - 4 000 гривень, зловмисник продав лише за 800.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

А правоохоронці нагадують: будьте обачні та обережні, слідкуйте за своїм помешканням і замикайте двері та вікна не тільки, коли ви залишаєте помешкання, адже зловмисник може скористатися будь-якою можливістю поживитися чужим добром.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кількість загиблих на ...
Наступна новина: Біатлоніст Лук’яненко ...

КОМЕНТАРІ