Всі соціальні виплати та пенсії волинянам виплачуються вчасно і за графіком

Всі соціальні виплати та пенсії волинянам виплачуються вчасно і за графіком

12.03.14 17:01 0 687
Всі соціальні виплати та пенсії волинянам виплачуються вчасно і за графіком, - констатував голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт в ході першої оперативної наради.

Як доповіла директор департаменту соціального захисту населення ОДА Світлана Мишковець, з початку року волинянам державної допомоги надійшло 399 млн грн. Її отримують сім’ї з дітьми, малозабезпечені сім’ї, інваліди з дитинства, діти-інваліди.

Зокрема, 5 березня на соціальні виплати волинянам надійшло 144,6 млн грн, а 7 березня кошти надіслані на карткові рахунки отримувачів.

За її словами, інтернатні установи, підпорядковані соціальній сфері, а також стаціонарні відділення територіальних центрів, у повному обсязі забезпечено продуктами харчування та медикаментами. Вона також поінформувала, що розпочато оздоровлення інвалідів та ветеранів війни. Путівки на їх санаторно-курортне лікування надходять вчасно.

У свою чергу, начальник головного управління Пенсійного фонду України в області Петро Філіпчук підкреслив, що пенсії також виплачуються за графіком і фінансування березневих було розпочато 4 березня. Загальний обсяг фінансування на поточний місяць становить 397,1 млн грн.

Водночас голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт побажав профільним керівникам, при підготовці доповідей обов’язково фіксувати пропозиції щодо посилення соціальної роботи та конкретні заходи щодо їх втілення.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ