Волинь готова приймати громадян з АР Крим

Волинь готова приймати громадян з АР Крим

12.03.14 11:30 0 652
Волинь готова приймати громадян з АР Крим. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт в ході своєї першої оперативної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в області.

Участь в її роботі взяли також перший заступник голови облради Олександр Пирожик, Луцький міський голова Микола Романюк, Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк та Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков.

«Наразі вивчаємо можливості розміщення біженців, які виявлять бажання тимчасово проживати на території Волинської області. Можемо їх розселити в санаторіях, в закладах охорони здоров’я чи гуртожитках. В основному це будуть матері з дітьми, тому потрібно спланувати і навчання їх дітей в школах», - зазначив Григорій Пустовіт.

Він розповів, що учора відбулась його зустріч з представником кримських татар з Сімферополя Алі Бєкаєвим.

Голова облдержадміністрації також зауважив, що уже Львівська та Вінницька області мають подібну практику і слід вивчити їх досвід.

«У разі прибуття громадян з Криму маємо показати, що волиняни гостинні та привітні люди, готові відгукнутися на допомогу і ще раз переконати, що Україна – єдина Країна», - наголосив голова облдержадміністрації та закликав краян також надавати свої пропозиції щодо розміщення татарів у нашій області.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: цьогоріч ...

КОМЕНТАРІ