Члени виконавчого комітету внесли зміни до мережі автобусних маршрутів загального користування у м. Луцьку

Члени виконавчого комітету внесли зміни до мережі автобусних маршрутів загального користування у м. Луцьку

12.03.14 10:24 0 743
Начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Анатолій Миронюк поінформував, що для обстеження пасажиропотоків на автобусних маршрутах загального користування було створено робочу групу, до складу якої ввійшли 18 членів.

Тож на підставі актів про рівень наповнення автобусів на міських маршрутах, враховуючи звернення перевізників, з метою задоволення потреб в пасажирських перевезеннях запропоновано збільшити кількість автобусів на певних маршрутах, а також для автобусного маршруту №27а «Окружна – Ківерцівська» визначити шлях за маршрутом по вулицях та проспектах міста у прямому та зворотному напрямку: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Перемоги, Соборності, Гордіюк (місце міжзмінного відстою на вул. Окружній). Тобто закільцювати цей маршрут на вул. Конякіна – Гордіюк, адже він є не рентабельним.

Члени виконавчого комітету підтримали запропонований проект рішення.

Міський голова Микола Романюк наголосив на тому, аби управління транспорту та зв’язку продовжило роботу щодо вивільнення міжміського транспорту з центральних вулиць міста.

Окрім цього, члени виконавчого комітету підтримали проект рішення «Про встановлення коефіцієнта співвідношення безплатних та платних пасажирів в міському електротранспорті».

Директор Луцького підприємства електротранспорту Анатолій Тимощук поінформував присутніх, що згідно з результатами моніторингу на 1 платного пасажира в місті припадає 3,36 пільговика. Такий коефіцієнт співвідношення безплатних та платних пасажирів запропоновано затвердити для Луцького підприємства електротранспорту.

Заступник міського голови Тарас Яковлев додав, що такий моніторинг будуть здійснювати щосезонно, адже це дасть можливість точніше встановити коефіцієнт.

Також члени виконавчого комітету підтримали проект рішення «Про встановлення зупинки громадського транспорту «На вимогу» на вул. Мамсурова, 9» та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: Євромайдан надихнув ...

КОМЕНТАРІ