У Луцьку оголосять конкурс на кращу проектну пропозицію спорудження пам’ятного знака Волинським героям Майдану

У Луцьку оголосять конкурс на кращу проектну пропозицію спорудження пам’ятного знака Волинським героям Майдану

12.03.14 08:40 0 679
Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету під час сьогоднішнього чергового засідання. Нагадаємо, з метою вшанування пам’яті Волинських героїв Майдану міський голова Микола Романюк висловив пропозицію встановити пам’ятний знак на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

«Вже звернулось багато підприємців, які висловили бажання співфінансувати спорудження архітектурного об’єкту», - зазначив міський голова.

Пам’ятний знак Волинським героям Майдану встановлять на меморіалі «Вічна Слава» в місті Луцьку на місці захоронення героя Майдану – Василя Мойсея.

Начальник управління містобудування та архітектури міської ради Леонід Герасимюк представив членам виконавчого комітету відповідний проект рішення й Положення про конкурс на кращу проектну пропозицію спорудження пам’ятного знака Волинським героям Майдану.

Основним завданням конкурсу є втілення кращих проектних пропозицій для увіковічення пам’яті героїв Майдану – борців за права та волю українського народу.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що не погоджується із виплатою грошових винагород переможцям конкурсу та встановлення преміального фонду. «Це свята справа, люди загинули за Україну. Ім’я автора архітектурної пам’ятки також буде увіковічене в історії міста», - вважає він й додав, що у планах завершити спорудження об’єкту до Дня незалежності України.

Члени виконавчого комітету підтримали цю пропозицію, а також внесли деякі зміни до положення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформаційний корпункт ...
Наступна новина: Житомирщина: 220 активістів ...

КОМЕНТАРІ