В Луцьку міський голова Микола Романюк взяв участь в оперативній нараді, яка відбулася в обласній державній адміністрації

В Луцьку міський голова Микола Романюк взяв участь в оперативній нараді, яка відбулася в обласній державній адміністрації

12.03.14 14:00 0 832
Свою першу оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в області провів голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Участь в її роботі взяли також перший заступник голови облради Олександр Пирожик, Луцький міський голова Микола Романюк, Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк та Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков.

Під час наради обговорили питання розрахунків за спожиті енергоносії, про посилення контролю за харчуванням дітей у школах та ДНЗ, стан у соціальній сфері області. Зокрема зазначено, що виплата пенсій та інших соціальних допомог здійснюється на Волині за графіком.

Йшла мова й про стан мобілізаційної роботи. Григорій Пустовіт подякував Луцькому міському голові Миколі Романюку та Володимир-Волинському міському голові Петру Саганюку за злагоджену роботи місцевої влади і військових комісаріатів в питаннях виконання законодавства щодо мобілізаційної роботи.

Також голова облдержадміністрації під час наради зазначив, що Волинь готова приймати громадян з АР Крим, тож закликав краян надавати свої пропозиції щодо їх розміщення у нашій області.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Львівщині водій керував ...

КОМЕНТАРІ