Закарпаття: на Берегівщині "сімка" злетіла в кювет і перекинулася

Закарпаття: на Берегівщині "сімка" злетіла в кювет і перекинулася

12.03.14 08:00 0 1066
Вечірньої пори поблизу села Балажер, що на Берегівщині, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобіля марки ВАЗ-2107, внаслідок чого 22-річний водій та 27-річний пасажир отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості.

По телефону 102 поступило повідомлення від диспетчера швидкої допомоги Берегівської центральної районної лікарні про те що, в селі Балажер Берегівського району сталося аварія.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Берегівського районного відділу міліції, яка встановила факт дорожньо-транспортної пригоди. Водій «сімки», не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням авто, з’їхав у кювет, де машина кілька разів перекинулася.

Водій та пасажир автомобіля перебувають на лікуванні у Берегівській ЦРЛ. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик Берегівського райвідділу міліції. Від вищевказаних громадян взято кров на вміст алкоголю. Вказана подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань. Причину даної пригоди наразі встановлює слідство.

Керівник Берегівського районного відділу міліції полковник Олександр Яцканич звертається до усіх учасників дорожнього руху: «Шановні водії, будьте уважні під час керування транспортом, тим паче у нічний час, пильнуйте за узбіччям дороги, не перевищуйте швидкість руху, бережіть себе та усіх учасників дорожнього руху, будьте готові до екстремальних ситуацій і пам’ятайте, що дорога не вибачає помилок!».

Адальберт Фозекош

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Китайские смартфоны – ...
Наступна новина: На Хмельниччині небезпека ...

КОМЕНТАРІ