В Закарпатській області мукачівські правоохоронці знайшли неповнолітнього втікача з інтернату

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці знайшли неповнолітнього втікача з інтернату

12.03.14 15:56 0 675
До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції по телефону «102» надійшло повідомлення від директора школи-інтернату про зникнення неповнолітнього вихованця закладу.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної міліції у справах дітей. У бесіді з правоохоронцями працівники закладу повідомили, що такий випадок трапився з неповнолітнім вперше. Також вихователі розповіли, що хлопець має родичів в Ужгороді.

Спроби працівників закладу відшукати 15-літнього хлопця на території закладу і села, де він розташований, виявилися марними.

На пошуки зниклого були зорієнтовані всі наряди міліції, перевірялись можливі версії, куди б могла піти дитина, були опитані мешканці села, друзі із навчального закладу. Й невдовзі пошуки дали результат.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу знайшли хлопця в Ужгороді. Там проживали його родичі і дівчина, на якій він хотів одружитися… Саме цим неповнолітній мотивував свою втечу. Однак юному «жениху» завадили правоохоронці, повернувши його до школи-інтернату.

Мукачівські правоохоронці звертаються до батьків та осіб, які опікуються неповнолітніми, з проханням постійно контролювати дозвілля дітей, а в разі їх зникнення негайно звертатися до міліції, яка зробить усе можливе для того, щоб якнайшвидше повернути їх додому.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ