Регіональний етап Всеукраїнської естафети пам'яті «Слава визволителям України» триває

Регіональний етап Всеукраїнської естафети пам'яті «Слава визволителям України» триває

12.03.14 09:44 0 685
Днями виповнилось 70 років з дня визволення міста та району від німецько-фашистських загарбників. З нагоди урочистої події в районі відбулись урочисті заходи. До усіх братських могил, обелісків та меморіалів лягли квіти, мешканці міста та району вшанували пам’ять про загиблих у роки війни хвилиною мовчання, а ветеранам висловили слова вдячності та пошани.

Також в районі стартувала Всеукраїнська естафета пам'яті «Слава визволителям України». Під час урочистого мітингу, присвяченого 70-річчю визволення міста та району від фашистських загарбників, Прапор Перемоги і капсулу зі священною землею з місць бойової слави наш район прийняв від Ізяславського району.

Зустріч делегацій для прийому - передачі естафети пам’яті відбулась у селі Пеньки, де пройшов мітинг за участю мешканців села. Далі заходи продовжились у місті Старокостянтинів на Меморіалі Слави.

Символи Всеукраїнської естафети пам'яті «Слава визволителям України» протягом 10 днів перебуватимуть у Старокостянтинівському районі. 19 березня естафету пам'яті прийматиме Хмельницький район.

«Сьогоднішній день дійсно видатний не тільки для Старокостянтинівського району, але й для всієї України. Саме почуття Великої Перемоги єднає народ, як ніщо інше. Особливо приємно, що в цій естафеті бере участь молодь, а також люди, які захищали Батьківщину на інших фронтах», - зазначив заступник голови районної державної адміністрації Олег Борикін.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ