На Хмельниччині правоохоронці розкрили жорстоке вбивство 26-річного чоловіка

На Хмельниччині правоохоронці розкрили жорстоке вбивство 26-річного чоловіка

12.03.14 10:46 0 686
8 березня до Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції звернувся місцевий житель із повідомленням про те, що у чагарниках на території очисних споруд він виявив тіло молодого чоловіка із мотузкою на шиї.

На місце події виїхало керівництво та слідчо-оперативна група міськвідділу. Правоохоронці одразу встановили особу померлого — ним виявився безвісти зниклий 26-річний житель приміського села Цибулівка, який 3 березня пішов у магазин за цигарками та назад не повернувся. Раніше хлопець ніколи не зникав із дому, завжди телефонував та попереджав, що затримається. Тож коли він не прийшов додому, а мобільний був поза зоною, рідні звернулися до міліції із заявою про зникнення.

Правоохоронці з’ясували, що у магазині хлопець познайомився із старшим чоловіком. Це був 40-річний кам’янчанин, який влітку вийшов із місць позбавлення волі, де перебував за вчинення розбійного нападу. Він запропонував молодому чоловікові піти на територію очисних споруд і подалі від людських очей випити «по 100 грам» за знайомство. В ході розпиття горілки між чоловіками виникла суперечка. Під рукою у колишнього зека опинилась мотузка, яку він накинув новому знайомому на шию та безжально затягнув вузол… Після скоєного душогуб холоднокровно понишпорив по кишенях убитого та забрав собі мобільний телефон та золотий перстень, а потім прикрив тіло шматком брезенту та подався у місто.

Оперативники дві доби прочісували все місто, збираючи по частинках інформацію, — розповів заступник начальника — начальник кримінальної міліції Кам’янець-Подільського МВ УМВС Олександр Кулько. — Затримали зловмисника в напівзруйнованій будівлі на території недіючого цукрового заводу.

Підозрюваний у скоєному зізнався і перебуває наразі в ізоляторі тимчасового тримання. Як пояснив чоловік, телефон він загубив, а перстень здав у ломбард за 940 гривень. На «зароблені» гроші накупив випивки та закуски.

Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях патрульний ...

КОМЕНТАРІ