На Хмельниччині працівники ДАІ затримали колегу, запідозривши його у нетверезості за кермом

На Хмельниччині працівники ДАІ затримали колегу, запідозривши його у нетверезості за кермом

12.03.14 16:11 0 669
Керівництво УМВС України в Хмельницькій області ініціювало проведення службового розслідування відносно працівника ДАІ. Остаточні висновки у цій справі можна буде робити після того, як стануть відомими результати лабораторних досліджень.

Про дрібну дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих на телефон «102» повідомив 48-річний мешканець Хмельницького. На місце події одразу прибули працівники ДАІ. Все могло б завершитися складенням адміністративного протоколу за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення за допущення порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, та відшкодуванням матеріальних збитків власникові пошкодженого авто, якби один з міліціонерів не запідозрив у колеги ознаки алкогольного сп‘яніння. Намагання чоловіка виправдатись тим, що він перебуває у відпустці, жодним чином не вплинули на правоохоронців, які запропонували порушникові пройти тест на вміст алкоголю у крові. Коли той відмовився — доставили його до лікарні, де порушникові довелося здати кров.

Наразі за даним фактом працівники інспекції з особового складу УМВС України в Хмельницькій області проводять службове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ