Чи зможе Україна відстояти територіальну цілісність? – серія телемостів на ZIKу

Чи зможе Україна відстояти територіальну цілісність? – серія телемостів на ZIKу

12.03.14 17:18 0 656
На західноукраїнському телеканалі ZIK стартує серія телемостів з різними регіонами України щодо ситуації в Криму та в країні вцілому. 12 та 13 березня на зв’язку зі Львовом будуть Київ і Донецьк.

Разом із авторитетними експертами, політиками, відомими діячами у різних сферах, журналісти шукатимуть відповідей на запитання: як врятувати державу у її сучасних кордонах? У межах телемостів заплановані також прямі включення з епіцентрів гарячих подій у Криму та Луганську.

За допомогою телеканалів «Донбас» та 112, глядачі ZIK дізнаються про настрої громадян на сході України та у столиці; шляхи виходу з кризи, що їх пропонують політики та лідери громадської думки з різних частин країни. Спікерами телемарафонів стануть особистості, котрі визначають та відображають настрої жителів з регіонів, котрі ще учора здавалися такими відмінними – з різним політичним минулим, мовою спілкування та навіть релігією...

Навіщо Путіну було робити з “братнього народу” ворога, зруйнувавши в очах міжнародної спільноти власний авторитет? Чи врівноважить західна допомога економічну блокаду Росії? Чи означає українська криза кінець політики “багатовекторності” та зближення з НАТО і ЄС? Як вплине анексія українських територій на баланс сил у світі та розподіл енергетичних потоків на континенті?

У середу, 12 березня, о 18:30 розпочнеться дискусія із Києвом - Телеміст ZIK (Львів) – 112 (Київ). До участі в ефірі уже запрошено екс-міністра закордонних справ Володимира Огризка, депутатів ВР Володимира Литвина, Олега Ляшка та Анатолія Кінаха.

А вже наступного дня - у четвер, 13 березня, о 18:30 львівські інтелектуали, громадські активісти шукатимуть спільну мову та шляхи компромісу із своїми колегами з Донецька під час Телемосту ZIK (Львів) –ТК «Донбас» (Донецьк).

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинська міліція ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ