Авторські плакати на підтримку України надійшли з різних куточків світу

Авторські плакати на підтримку України надійшли з різних куточків світу

12.03.14 10:04 0 735
У рамках міжнародної плакатної акції «Голос миру» дизайнери-графіки з усього світу створювали плакати про Україну.

Про це повідомляє «Українська правда».

Найкращі плакати з’являться у середу біля ЦУМУ (з боку Хрещатика) – там відкриється виставка під відкритим небом, яка триватиме до 12 квітня.

Як розповідають організатори акції, Молодіжне об’єднання Київської організації Спілки дизайнерів України «ВАРТО», вже за 5 днів після старту акції на їхню адресу прийшло понад сотня робіт.

Географія учасників – 45 країн (у тому числі Німеччина, Італія, США, Франція, Іран, Ірак, Іспанія, Росія, Білорусь, Австралія, Індія, Японія, Китай)

Крім того, у середу відбудеться акція «Відправ листівку миру». Найкращі роботи, надруковані у форматі листівок, будуть відправлятися туди, де не чути голос миру. Зокрема, учасники планують відправити рекомендовані листи в Москву, в уряд Росії і особисто Володимиру Путіну.

«Міжнародна плакатна акція «ГОЛОС МИРУ» прагне об’єднати плакатне мистецтво та соціальну користь, адже плакат – це повідомлення, що зведене до чіткої візуальної формули і покликане привертати увагу, стимулювати до висновків і конкретних дій», – йдеться в описі акції на Facebook.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія критикує США за ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ