Фесенко: 90% українців проти розколу України

Фесенко: 90% українців проти розколу України

12.03.14 09:02 0 680
Сепаратиські настрої в українському суспільстві вирували завжди, але не надто помітно. Це явище – виключно результат геополітики Росії по відношенню до своїх сусідів.

Таку думку в коментарі кореспондентам соціального ток-НЕшоу «Київський форум» висловив голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.

«Є проросійські настрої в деяких інших регіонах на Донбасі, але там не більше третини людей за останніми опитуваннями хочуть возз’єднання з Росією. В цілому по Україні дев’яносто відсотків українців вважають себе громадянами України, тобто проти розколу України», – вважає політолог.

За словами експерта, прошарок тих, хто може бути носіями сепаратиських настроїв, невеликий. І в основному це Крим і Донбас.

Докладніше про те, чи існує реальна загроза сепаратизму в Україні, та кому насправді вигідно розколювати українське суспільство після перемоги Майдану, дивіться під час чергового випуску соціального ток-НЕшоу «Київський форум», який відбудеться 11 березня о 19:20, у прямому ефірі телеканалу ZIK. Тема програми – «Сепаратизм в Україні: політичні ігри чи глибинна проблема держави?»

Серед гостей ефіру:

Костянтин Грищенко, екс-керівник МЗС, колишній посол України в Росії, США та інших державах;

Андрій Сенченко, народний депутат України, голова Кримської організації партії «Батьківщина»;

Валерій Пацкан, голова Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин;

Олександр Чалий, перший заступник Міністра закордонних справ України (1998-2001, 2003-2004 рр.),

а також громадські діячі, експерти, журналісти та соціально активні кияни.

Довідка.

Ток-НЕшоу «Київський форум» виходить щовівторка о 19:20 на телеканалі ZIK. Автор і ведуча Рена Назарова.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у передачі, звертайтесь до нас електронною поштою за адресою info@kiev-forum.org або телефонуйте за номером (068) 363-06-61 (гостьовий редактор Олександра Бабенко).

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині ...
Наступна новина: На Тернопіллі у зв’язку з ...

КОМЕНТАРІ