У Львівській області стрийські свободівці відвідали травмованого на Майдані побратима Адама Канинця

У Львівській області стрийські свободівці відвідали травмованого на Майдані побратима Адама Канинця

12.03.14 08:27 0 935
Стрийські свободівці провідали в Миколаївській лікарні на Львівщині побратима Адама Канинця, який постраждав від отруєння газом на Майдані. Як зазначив голова Стрийської районної організації ВО "Свобода" Мар'ян Берездецький, Адам не втрачає сили духу і прагне швидше здолати недугу.

Адам Канинець родом зі Сколівщини, зараз мешкає в Миколаєві на Львівщині. На Майдані перебував у складі Львівської сотні. Під час боїв на вул. Грушевського в січні активіст постраждав від отруєння газом, але до лікарів не звертався. 18 та 19 лютого був на передовій. Розповідає, що надихався газу, коли намагався загасити щит одному з бійців самооборони, а поруч вибухнуло кілька гранат. "Мені відразу дали молоко, казали, що це допомагає при отруєнні. Але пізніше мені стало гірше. Мусив поїхати додому", – розповідає Адам. У лікарні в нього діягностували опіки дихальних шляхів та отруєння невідомою речовиною. Нині його підтримують миколаївські та стрийські побратими. Свободівець прагне швидше одужати, бо розуміє, що держава в небезпеці. "Мусимо триматися, бо ми потрібні Україні", – каже свободівець.

Нагадаємо, що на стаціонарному лікуванні в медичних закладах Львівської області зараз перебуває 146 осіб, які отримали травми під час Революції Гідности; 79 осіб уже виписано.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Акунін: Кримчани ...
Наступна новина: Інформаційний корпункт ...

КОМЕНТАРІ