У Львівській області з Весною в серці

У Львівській області з Весною в серці

12.03.14 13:20 0 754
У п’ятницю, 7 березня, студенти та викладачі ЛьвДУВС, а також близько 30 школярів, які теж долучились до акції, прибули до Львівського Геріатричного Пансіонату, що знаходиться за адресою вул. Медової Печери, 71.

Понад 160 жінок – мешканок пансіонату, отримали квіти ручної роботи від відвідувачів, які разом з маленькими презентами дарували їм свої тепло, любов та повагу. Декотрих літніх жінок переповнювали сльози радості, інші – усміхалися та просили приїздити частіше. Особливо раділи дітям, котрі вітали їх щиросердечними словами. Варто також зазначити, що і школярі, і студенти, і організатори були в цей день безмежно щасливі, кожен з них відчув, що, подарувавши трішки радості самотнім людям, вони стали ще більш щасливими та натхненними на подальші добрі вчинки.

Ідея спробувати виготовити квіти власними руками зародилась під час відвідин дітей з притулку для неповнолітніх Львівської облдержадміністрації ще 18 лютого 2014 року. Тоді волонтерів було п’ятеро, і усі прагнули побачити усмішки на дитячих обличчях. Серед них – представники юридичного факультету ННІППЕ ЛьвДУВС викладач кафедри господарсько-правових дисциплін Юлія Соломко, випускниця Ірина Лащенко, студент 4-го курсу Святослав Леонов, а також представники інших вузів Львова.

«Ще за студентських років потоваришувала з Іриною Лащенко. Тоді, повні амбіцій та сил, ми мали багато намірів щодо допомоги потребуючим. Згодом наміри переросли у дії та уже кілька років поспіль ми є волонтерами, які відвідують дітей, що перебувають у сиротинцях, дитячих будинках, школах - інтернатах. Відверто кажучи, коли ти плануєш щотижня відвідувати дітей, які перебувають у дитячих будинках, на думку спадає робити будь-що, тільки б дітлахам було цікаво та приносило радість», - говорить Юлія Соломко. - «Наші перші квіти, виготовлені нами самотужки при підготовці до проведення майстер-класу по орігамі у дитячому будинку, дали новий імпульс і разом з подругами ми вирішили принести таку радість у будинок пристарілих».

«Найбільше завдання вчителів, викладачів, тренерів – людей, які мають відношення до навчання будь-якого ремесла чи розкриття та розвитку таланту у інших людях, мабуть, полягає перш за все у вихованні людських, моральних чеснот, формуванні пошани до людей та розвитку духовних якостей особистості», - зазначають Ірина Лащенко та Юлія Соломко, організатори акції «З Весною у Серці». - «Ми повинні об’єднуватися задля добрих справ, пам’ятати про тих, хто потребує не тільки матеріальних цінностей, а власне тих безцінних – уваги та любові».

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ВОЛОДИМИР ХОМКО: РІВНЕ ...
Наступна новина: Управління ДСНС України у ...

КОМЕНТАРІ