У Рівненській області профілактично-роз’яснювальна робота в житловому секторі триває

У Рівненській області профілактично-роз’яснювальна робота в житловому секторі триває

12.03.14 14:59 0 711
Запобігання пожежам у житловому секторі є одним з основних завдань співробітників Служби порятунку «101», адже саме тут спостерігається найбільший відсоток від усіх загорянь. Вогнеборці намагаються донести до кожного громадянина, що безпека у побуті залежить передусім від власників оселі.

Саме таке профілактичне відпрацювання пройшло 11 березня в селах Красносілля та Зелене Володимирецького району.

Рейдова група у складі рятувальників, працівників сільської ради, соціального захисту та правоохоронців, провела роз’яснювальну роботу серед селян за місцем проживання. З дозволу господарів працівники ДСНС проводили обстеження умов проживання місцевих мешканців щодо дотримання ними правил пожежної безпеки в побуті.

В першу чергу учасники рейдових груп здійснили подвірні обходи обійсть, де проживають соціально незахищені верстви населення: одинокі, престарілі люди, багатодітні родини, неблагополучні сім’ї, котрі, належать до так званої «групи ризику». Адже, як свідчить статистика, саме ці категорії громадян найчастіше стають жертвами пожеж.

Мешканцям сіл рятувальники вказали на недоліки, які в майбутньому можуть призвести до пожеж, провели бесіди на протипожежну тематику та вручили людям листівки та пам’ятки попереджувального змісту.

Рятувальники Володимиреччини закликають усіх громадян: сумлінно дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті та будьте обережними, адже особиста відповідальність та свідомість відіграють визначну роль у збереженні вашого життя та майна від вогню.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Л. Денісова: Уряд не ...
Наступна новина: На Тернопіллі видатки на ...

КОМЕНТАРІ