У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

12.03.14 10:24 0 713
За добу до міліції надійшло 22 повідомлення про скоєння крадіжок. За 16 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- Міліціонери встановили, що крадіжку з нежилого будинку в Здолбунівському районі скоїли 20-річний Павло та 15-річний Євгеній місцеві жителі. Зловмисники проникли до приміщення, зламавши навісний замок вхідних дверей, та заволоділи електричним перфоратором. Зі слів хлопців, викрадене майно вони продали та гроші використали на власні потреби. Сума збитку встановлюється.

- До міліції повідомила 31-річна Тетяна з Рівного, що в приміщенні одного з розважальних закладів міста невідомо особа викрала її гаманець. Потерпіла залишила речі на столику без нагляду. Зловмисник заволодів грошима в сумі близько 200 гривень та кредитними картками.

- 44-річна Наталія жителька обласного центру повідомила, що невідомо особа скоїла крадіжку з її кімнати гуртожитку. Зловмисник проник до незамкненого житла та викрав відеокамеру та золоті вироби. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: Євромайдан надихнув ...

КОМЕНТАРІ