На Тернопіллі шукати компромісні рішення з усіх проблем разом з обласною та міською радами буде легше – Олег Сиротюк

На Тернопіллі шукати компромісні рішення з усіх проблем разом з обласною та міською радами буде легше – Олег Сиротюк

12.03.14 12:22 0 694
Голова облдержадміністрації Олег Сиротюк сподівається на ефективну і плідну співпрацю з обласною та міською радами. Про це він заявив в інтерв’ю виданню «НОВА Тернопільська газета». Керівник області вірить, що компромісні рішення даватимуться тепер набагато легше, без «змагальності».

«Уже є певні напрацювання щодо нового полігону твердих побутових відходів і, гадаю, ми вирішимо її найближчим часом. Тема аеропорту, звісно, складніша, однак тепер у нас не буде “змагальності” і взаємопоборення між ОДА та міською чи обласною радами, тож шукати компромісні рішення з усіх проблем разом буде легше. Наприклад, ми працювали над проектом обласного бюджету - 2014. Пам’ятаю, яка то раніше була “рубка” — чия пропозиція краща і яку треба підтримувати. Нині цього немає, ми нормально узгоджуємо позиції, знаходимо компроміси і фактично вже на 95% вийшли на проект бюджету. До речі, я прихильник того, щоб робити ці фінансові процеси максимально прозорими, залучати експертні середовища і знаходити таким чином оптимальні рішення», - заявив Олег Сиротюк.

В інтерв’ю виданню керівник області також розповів про своє бачення проведення процедури люстрації, а також про людей, які за жодних обставин з ним не працюватимуть і про зміни, які зробить у робочому кабінеті.

Інтерв’ю Олега Сиротюка читайте у номері «НОВОЇ Тернопільської газети» від 12 березня.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ