У Тернополі, Скалаті й Бережанах потрібні оцінювачі

У Тернополі, Скалаті й Бережанах потрібні оцінювачі

12.03.14 08:01 0 686
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість трьох об’єктів державної власності. У Тернополі це частина даху площею 100 кв.м та частина технічного поверху площею 6,5 кв.м навчального корпусу №1 ТНТУ ім. І. Пулюя (вул. Руська,56). У Скалаті Підволочиського району – нежитлові вбудовані приміщення навчального корпусу площею 100,7 кв.м, що перебувають на балансі Скалатського професійного ліцею (просп. Шевченка,30). У Бережанах – частина нежитлового приміщення площею 14,50 кв.м будівлі, що перебуває на балансі Тернопільської дирекції УДППЗ “Укрпошта” (вул. Шевченка,5).

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 20 березня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 13 березня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85.Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” №9(806) за 5 березня 2014 року.

Прес-служба РВ ФДМУ

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: спалювання ...
Наступна новина: В Луцьку комунальники ...

КОМЕНТАРІ