На Хмельниччині рятувальники спільно з лісниками провели семінар-нараду з питань протидії пожежам у лісових масивах та природних екосистемах

На Хмельниччині рятувальники спільно з лісниками провели семінар-нараду з питань протидії пожежам у лісових масивах та природних екосистемах

13.03.14 14:14 0 602
12 березня працівники Деражнянського районного сектору ГУ ДСНС спільно з лісниками та працівниками спеціалізованого лісогосподарського комунального підприємства «Флора», в користуванні якого перебувають лісові масиви району, провели семінар-нараду з питань протидії пожежам у лісових масивах та природних екосистемах.

Метою даної наради є забезпечення контролю і вжиття дієвих заходів для недопущення пожеж у природних екосистемах, а також зменшення негативних наслідків у разі їх виникнення під час літнього пожежонебезпечного періоду, що незабаром розпочнеться.

У ході проведення наради розглянуті питання стану пожежної безпеки в лісах та готовності сил і засобів при виконанні завдань з протидії пожежам у природних екосистемах району. Крім того, рятувальники звернули увагу лісників на утворення резерву паливно-мастильних матеріалів для гасіння лісових пожеж, накопичення протипожежного інвентарю, створення протипожежних розривів та оновлення мінералізованих смуг. Також особливого занепокоєння викликає питання очищення лісових масивів від захаращення.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Міліціонери нагадують: до ...

КОМЕНТАРІ