Алкоголь став причиною двох вбивств на Хмельниччині

Алкоголь став причиною двох вбивств на Хмельниччині

13.03.14 14:51 0 624
З різницею у кілька днів на Хмельниччині сталося два вбивства за практично однаковою схемою. А поштовхом до розвитку трагічних подій в обох випадках був надмір спожитого алкоголю.

Так, 8 березня у Кам’янці-Подільському двоє чоловіків вирішили відсвяткувати Міжнародний жіночий день. Під час застілля між 44-річним гостем та 60-річним господарем помешкання виникла суперечка, під час якої молодший чоловік схопив зі столу ножа і наніс своєму опоненту 3 удари в серце та печінку. Від отриманих травм потерпілий помер на місці, а душогуб непомітно залишив місце злочину і пішов додому спати.

Впродовж доби після отримання повідомлення працівники карного розшуку Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції встановили і затримали підозрюваного. Чоловік у скоєному зізнався і наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

А 11 березня сімейна трагедія розігралась у селі Іванківці Хмельницького району. Під час спільного розпиття спиртних напоїв двоє рідних братів не знайшли спільної мови. Молодший, 47-річний, схопив ножа і наніс єдиний удар у груди старшому 52-річному братові. Поранення виявилось смертельним.

В обох випадках відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: Держдепартамент США: ...

КОМЕНТАРІ