Російські телеканали брешуть людям про хаос на дорогах Західної України

Російські телеканали брешуть людям про хаос на дорогах Західної України

13.03.14 14:45 0 656
Російський телеканал НТВ лякає людей хаосом на дорогах Західної України, де, як стверджують російські журналісти, повністю паралізовано роботу ДАІ.

«Регіони, з жителів яких, по суті, складався кістяк Майдану, після перевороту змушені самостійно розбиратися з побутовими проблемами. Складнощів вистачає у всіх структурах, які залишилися без управління, але найбільш яскраво в очі кидається ситуація на вулицях.

Як відзначають самі жителі, зростає число правопорушень та ДТП, але в офіційних джерелах про це інформації немає – статистику вести просто нікому. Потрапивши в аварію, люди годинами чекають допомоги.

Складна дорожня обстановка стала однією з головних тем для обговорень в Інтернеті. У мережі з’явилося чимало роликів під назвою «зустрічна смуга» – про те, як автолюбителі, користуючись відсутністю інспекторів на дорозі, ігнорують всі існуючі правила.

Очевидець: «Туди їхали європейці, а назад вже їдуть прості громадяни України, які мчать по зустрічній смузі, спокійно, на знак заборони. Mazda готується поїхати по зустрічній. АА 1613 НВ. Давай, Mazda, не соромся. Львівські номери! У Львові, можливо, так їздять! По зустрічних смугах!».

Інше відео зняли водії в Києві. На перехрестях, де відключили світлофори, з’явилися вельми дивні регулювальники. Людина з жезлом в руці, здається, більше нагадує диригента і має віддалене уявлення про роботу постового. Проте він з ентузіазмом керує рухом», – йдеться у сюжеті НТВ.

Варто зазначити, що після подій Майдану працівників ДАІ на дорогах Львівщини справді досі не видно. Водночас, такого хаосу та безладу на дорогах, який намагаються подати журналісти НТВ, теж немає. Інформація про всі серйозні ДТП оперативно з’являється у львівських ЗМІ. За спостереженнями місцевих журналістів, показового зростання кількості аварій на Львівщині через відсутність на дорогах ДАІ немає.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі з рахунку ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ