На Львівщині гостює дитячий будинок сімейного типу з Криму

На Львівщині гостює дитячий будинок сімейного типу з Криму

13.03.14 13:10 0 620
У зв’язку зі складною політичною ситуацією в Автономній Республіці Крим, з 7 до 13 березня 2014 року у Львові гостює Дитячий будинок сімейного типу з селища Чорноморське Чорноморського району АР Крим разом з мамою-вихователькою.

Про це 12 березня повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

ДБСТ складається з восьми дітей (чотири хлопчики та чотири дівчинки) віком від восьми до 16 років.

Сім’ю гостинно прийняла на проживання до власного будинку сім’я Проциків – Дитячий будинок сімейного типу села Жовтанці Кам’янка-Бузького району.

Для забезпечення повноцінного перебування кримчан у Львові та області організували змістовне дозвілля. Так, протягом всього часу перебування ДБСТ на Львівщині, було здійснено низку різноманітних екскурсій – до Олеського та Підгорецького замків; містом Львовом, в тому числі на Високий замок; екскурсія поїздом «Чудо тур»; екскурсія на радіо.

Окрім цього, діти мали змогу відвідати ковзанку в ТРЦ KingCrossLeopolis; майстерню шоколаду; заклад швидкого харчування МакДональдз; переглянути кінофільм у кінотеатрі «Планета Кіно ІМАХ»; переглянути вистави «Наш Шевченко» в Театрі юного глядача.

Під час відвідин Львівщини цей ДБСТ перебував під опікою Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та під супроводом Кам’янка-Бузького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У рамках акції відбувся обмін досвідом щодо функціонування дитячих будинків сімейного типу, складено план проведення спільного оздоровлення дітей з ДБСТ Львівщини та АР Крим.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За виготовлення ...
Наступна новина: На Львівщині визначено ...

КОМЕНТАРІ