В Закарпатській області міліція розшукує хуліганів, які пошкодили пам'ятник на Верецькому перевалі

В Закарпатській області міліція розшукує хуліганів, які пошкодили пам'ятник на Верецькому перевалі

13.03.14 16:55 0 917
11 березня в чергову частину Свалявського РВ УМВС надійшло телефонне повідомлення від представника Товариства Угорської культури Закарпаття.

Заявниця повідомила в міліцію про те, що вночі на Верецькому перевалі, розташованому на межі Закарпатської та Львівської областей біля с.Верб’яж Воловецького району, невідомі особи облили невідомою речовиною монумент, який встановлений на честь переходу угорськими племенами через Карпати в Дунайську долину, а також підпалили вінки, які знаходились у підніжжя монумента.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Міліціонери виявили та вилучили дві пластмасові каністри із залишками невстановленої речовини.

За даним фактом слідчим слідчого відділення Свалявського РВ УМВС внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на строк до 4 років. Розслідування триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Contest FX
Наступна новина: Чернівецькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ