В Закарпатській області іршавські правоохоронці радилися з активістами громадських об?єднань

В Закарпатській області іршавські правоохоронці радилися з активістами громадських об?єднань

13.03.14 15:35 0 598
Вже близько двох тижнів спільні наряди працівників Іршавського райвідділу міліції та активістів громадських об′єднань патрулюють вулиці міста Іршави та району. Щоб обговорити подальшу співпрацю, днями відбулася зустріч правоохоронців із активістами району.

Начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця довів до присутніх стан оперативної обстановки на території району та результати спільного патрулювання.

Микола Миколайович також розповів про недавній випадок затримання активістами вантажного автомобіля, який перевозив андезитовий камінь. Активісти про дане затримання повідомили правоохоронців, але точного місця свого знаходження не назвали, тож інспекторам довелось витрачати час на пошуки даного автомобіля. У подальшому автомобіль правоохоронцями було затримано і доставлено на штрафмайданчик. Наразі проводиться перевірка щодо законності перевезення каменю. По факту несвоєчасного виїзду працівників міліції на місце затримання автомобіля начальником райвідділу призначено службове розстеження, із результатами якого буде ознайомлено громадськість.

Голова Іршавської районної організації ВО «Свобода» Михайло Мочан звернувся до присутніх у залі правоохоронців щодо підтримання належного рівня правопорядку на території району. Правоохоронці та активісти громадських об»єднань повинні, незважаючи на партійну приналежність, притягувати винних до відповідальності, навіть і представників ВО «Свобода», якщо вони порушують Закон.

На зустрічі виступив Іван Фельцан, який звернувся до начальника райвідділу та активістів громадських об»єднань, що при зупинці водіїв, особливо коли вони порушують правила дорожнього руху, не повинно бути «наших» і «ваших»: винен - відповідай по Закону!

Микола Куриця запропонував, щоб спільний патруль був не тільки у вечірній час, а й у день, так як втрачається час на повідомлення та очікування приїзду правоохоронців. Активісти із даною пропозицією погодились і вже наступного дня будуть вести патрулювання удень разом із працівниками міліції.

На закінчення начальник райвідділу запевнив присутніх, що працівниками міліції будуть вживатись всі необхідні заходи щодо припинення будь-яких противоправних дій і, незважаючи на приналежність до тих чи інших політичних партій, посадових осіб, винні будуть притягуватись згідно чинного законодавства. Також запропонував у кінці місяця присутнім у залі активістам громадських об»єднань зустрітись і підвести підсумки роботи за місяць, щоб у подальшому уникнути непорозумінь, а робота щоб була системною та скоординованою.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернівецькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ