Ужгородські міліціонери викрили наркомана

Ужгородські міліціонери викрили наркомана

13.03.14 14:48 0 685
За куріння у невстановленому місці ужгородець сплатить штраф, а за зберігання гашишу – понесе більш суворе покарання.

Пізно ввечері оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції помітили біля однієї з багатоповерхівок на вул.Грушевського 25-річного місцевого мешканця, який курив у невстановленому місці.

Під час складання правоохоронцями адміністративного протоколу, молодик поводився підозріло – сильно нервував, що викликало підозру у міліціонерів. На запитання, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, правопорушник добровільно, в присутності понятих, видав паперовий згорток із пресованою речовинию буро-зеленого кольору, схожу на гашиш.

За куріння у невстановленому місці на молодика складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що передбачено попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того, міліціонери його попередили, що у разі повторного порушення ним адміністративного законодавства, до нього будуть застосовані більш суворі заходи, а саме накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вилучене «зілля» направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відностно правопорушника відкрито кримінальне провадження. Наразі розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російські телеканали ...
Наступна новина: Алкоголь став причиною двох ...

КОМЕНТАРІ