Волинські міліціонери протягом доби затримали підозрюваного у вбивстві

Волинські міліціонери протягом доби затримали підозрюваного у вбивстві

13.03.14 18:08 0 643
Через розбіжності у політичних поглядах чоловік позбавив життя свого товариша. Тепер зловмисникові загрожує п'ятнадцять років в’язниці.

До чергової частини нововолинського міського відділу міліції звернулася місцева жителька. Схвильована жінка повідомила, що виявила у квартирі закривавлене тіло власного сина.

На місце злочину відразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу, яка виявила у помешканні тіло 39-річного чоловіка зі слідами насильницької смерті: у потерпілого були ножові поранення обличчя і шиї та перерізане горло.

– Правоохоронці встановили, що жорстоке вбивство скоїв 32-річний житель міста Нововолинський, – повідомив перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Михайло Руденко. – Згодом з’ясувалося, що між чоловіками виникла суперечка з приводу суспільно-політичної ситуації в країні, яка переросла у бійку.

Після конфлікту чоловіки пішли до потерпілого, аби відсвяткувати перемир’я, але під час вживання оковитої знову почали сперечатися. У результаті зловмисник схопив ніж та завдав господареві два удари у щоку та шию, а потім перетягнув його у кухню і перерізав горло.

Слідчим відділенням Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

– За вчинення кримінального правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до п’ятнадцяти років, – зазначив Михайло Руденко.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Деякі тернопільські ...

КОМЕНТАРІ