За виготовлення фальсифікованої горілки двоє волинян сплатять 100 тисяч гривень штрафу

За виготовлення фальсифікованої горілки двоє волинян сплатять 100 тисяч гривень штрафу

13.03.14 13:09 0 644
Таке покарання призначено спритникам, котрі у період із червня по листопад минулого року незаконно виготовляли алкогольні напої під марками відомих виробників. Крапку у їхній злочинній діяльності поставили правоохоронці.

Досудовим розслідуванням встановлено, що двоє товаришів, використовуючи обладнання для виробництва алкоголю, скляні пляшки та акцизні марки, вирішили незаконно збагатитися. Таким чином півроку розповсюджували на ринки області фальсифіковану спиртогорілчану продукцію. Загалом спритники реалізували більше 9-ти тисяч пляшок горілки.

Луцьким міськрайоним судом у Волинській області детально розглянуто всі обставини справи та визнано підсудних винними у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Тож зловмисники сплатять штраф у розмірі 51 тисячі гривень кожен. Окрім того, у них конфіскували продукцію та все обладнання для виготовлення фальсифікату.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ