В Луцьку реєстрація підприємців - всього за три дні

В Луцьку реєстрація підприємців - всього за три дні

13.03.14 15:13 0 709
Це гарантують у Центрі надання адміністративних послуг міста Луцька. Йдеться про осіб, які планують займатися підприємницькою діяльністю. Громадянам варто тільки здати документи, а спеціалісти ЦНАПу зберуть усі необхідні папери відповідних дозвільних служб, і одразу внесуть потенційного підприємця до єдиного реєстру Луцької міської юстиції.

Нагадаємо, раніше громадяни самі мусили збирати і відповідні документи, і в довгих чергах чекати підпису представника дозвільної служби.

у Центрі надання адміністративних послуг для усіх суб'єктів підприємницької діяльності надають 18-ть послуг. Деякі з них - за символічну плату. Зокрема, щоб змінити щось у текстах документів, треба заплатити всього 10 гривень. Сама реєстрація підприємцю коштуватиме 34 гривні. Дещо дорожче - до 50 гривень, обійдеться виписка з реєстру. Адже спеціалістам ЦНАПу доведеться опрацювати архівні документи.

До речі, щодня до працівників відділу реєстрації юридичних та фізичних осіб звертаються більше пів сотні громадян. А тільки цього року - більше трьох тисяч. Причому, ця цифра постійно зростає. Відтак, можна зробити висновки, що соціально-економічна ситуація в країні ніяк не вплинула на розвиток підприємницької діяльності у нашому місті. І сприяють цьому спеціалісти Луцького Центру надання

адміністративних послуг.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ