Волинська область: за добу вогнеборці ліквідували 6 пожеж

Волинська область: за добу вогнеборці ліквідували 6 пожеж

13.03.14 13:24 0 625
Так, о 13:25 у селі Маяки Луцького району бійці державної пожежно-рятувальної частини №2 та частини спеціальної пожежної техніки ліквідували пожежу у господарській будівлі.

Причина пожежі необережне поводження з вогнем власниці.

О 14:05 на межі сіл Звози та Конопелька Ківерцівського району внаслідок підпалу невстановленою особою виникла пожежа у дерев’яній хаті-пустці. Рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №6 ліквідували пожежу.

О 15:38 бійці ДПРЧ №6 у селі Сокиричі ліквідували пожежу у господарській будівлі. Пожежа виникла внаслідок підпалу невстановленою особою. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, а також пошкоджено стіни.

О 14:06 у селі Сокіл Любомльського району внаслідок підпалу невстановленою особою виникла пожежа у господарській будівлі. Її ліквідували працівники державної пожежно-рятувальної частини №10 разом із місцевою пожежною охороною смт Головно. Вогнем знищено дах, 300 кг сіна та пошкоджено стіни.

З такої ж причини у селі Ревушки Турійського району трапилось загорання господарської споруди, яке ліквідували рятувальники ДПРЧ №17; у селі Залісся Шацького району пожежу дерев’яної будівлі-пустки загасили бійці ДПРЧ №11 та місцевої пожежної охорони села Пульмо. Вогнем пошкоджено частково стіни та покрівлю.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ