КП «Луцькводоканал» проводить планові роботи на водопровідно-каналізаційних мережах

КП «Луцькводоканал» проводить планові роботи на водопровідно-каналізаційних мережах

13.03.14 16:47 0 648
Цього тижня комунальне підприємство «Луцькводоканал» проводить планові роботи на водопровідно-каналізаційних мережах Луцька. Зокрема, з 10 по 16 березня планується здійснити профілактику запірної арматури на вулицях: Городецька, Галшки Гулевичівни, Вишківська, Замкова, Квітова, Кравчука, Макарова, Фрунзе, Наливайка, Паркова. З метою запобігання можливих незручностей під час проведення цих робіт, забезпечено безперебійне водопостачання.

Разом з тим відбуваються роботи з ліквідації аварій на водопровідно-каналізаційних мережах. Зокрема, 11 березня поступила заявка про порив в колодязі на водопроводі, діаметром 150 мм на вул. Ковельська, 139. Роботи проводились із перекриттям води на вулиці Ковельська та частково у селі Зміїнець. При ліквідації аварії виникали незручності у зв’язку з встановленим білбордом. Проте вже наступного дня аварію було ліквідовано, вода подається у звичному режимі.

Окрім поточної роботи, яку виконує КП «Луцькводоканал», станом на 12 березня цього року: замінено електролізер на Гнідавській насосній станції; здійснюються роботи по благоустрою території; виконуються профілактичні роботи на всіх об’єктах підприємства; виконуються роботи по поточних ремонтах; здійснюється підготовка до роботи підприємства в «грозовий» період.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: У Тернополі нагородили ще ...

КОМЕНТАРІ