На Волині за скоєння корупційного правопорушення на інспектора екологічного та радіологічного контролю склали адмінпротокол

На Волині за скоєння корупційного правопорушення на інспектора екологічного та радіологічного контролю склали адмінпротокол

13.03.14 16:30 0 640
Співробітники УБОЗ УМВС України у Волинській області виявили факт отримання чиновником подарунка за непроведення радіологічного та екологічного контролю транспортного засобу та вантажу.

Головний спеціаліст – державний інспектор екологічного та радіологічного контролю на митній території Волинської області, виконуючи свої службові обов’язки на території митного поста, взяв дарунок за рішення, яке полягало в отриманні в контрольному талоні відмітки про проходження радіологічного та екологічного контролю транспортного засобу та вантажу під час перетину кордону на в’їзд в Україну без фактичного здійснення такого контролю. У результаті службовець порушив обмеження щодо використання службового становища та пов’язаних із цим можливостей, обмеження щодо одержання дарунків (пожертв), які передбачені ч.1 ст. 6, п.1 ч.1 ст. 8 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Таким чином чиновник вчинив адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали направлено на розгляд Володимир-Волинського міськрайонного суду.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УБОЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: міліціонери ...
Наступна новина: В ОБСЄ погоджуються ...

КОМЕНТАРІ