Чернівецька область: протягом доби рятувальники ліквідували 2 пожежі

Чернівецька область: протягом доби рятувальники ліквідували 2 пожежі

13.03.14 12:33 0 714
11 березня у селі Михальча Сторожинецького району сталася пожежа в господарській будівлі. Дерев’яні стіни та перекриття споруди сприяли швидкому поширенню вогню. Рятувальники міст Чернівці та Сторожинець, а також місцева пожежна охорона села Кам’яна, які виїжджали за місцем виклику оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Завдяки цьому вдалося не допустити перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. В подальшому пожежу повністю ліквідували. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі, пошкоджено господарські речі та майно. Бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок. Загиблих та травмованих немає.

Того ж дня у селі Червона Діброва Глибоцького району виникло загорання сухої трави на відкритій території. Вітер сприяв поширенню вогню, тому на момент прибуття вогнеборців полум’я охопило 1200 кв.м.. Рятувальники смт. Глибока та місцева пожежна охорона села Тарашани локалізували пожежу, а згодом повністю ліквідували її.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області застерігає громадян: для виникнення загорання сухої трави достатньо необережно кинутого недопалку чи сірника, або необережного поводження з вогнем при розведенні багаття, що може призвести до непоправних наслідків: знищення будівель, матеріальних цінностей та травмування людей. Дотримуйтеся правил пожежної безпеки і пам’ятайте, що простіше запобігти пожежі, ніж потім її ліквідувати!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ