Буковинські правоохоронці розслідують анонімний дзвінок про замінування гіпермаркету "Метро"

Буковинські правоохоронці розслідують анонімний дзвінок про замінування гіпермаркету "Метро"

13.03.14 17:36 0 748
О пів на дванадцяту дня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що один з чернівецьких гіпермаркетів заміновано.

На місце виклику одразу ж виїхали співробітники правоохоронних органів та МНС-ники. Також особисто на місце події прибув начальник УМВС Валерій Зінченко

Всіх покупців та персонал магазину оперативно евакуювали. Міліціонери допускають до гіпермаркету цивільних осіб не ближче, ніж на 100 метрів. Фахівці обстежували приміщення будівлі. Там працювали експерти-вибохотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, а також службові собаки.

Наразі всі обстеження завершені, жодних вибухових речовин чи пристроїв не знайдено. Робота гіпермаркету відновлена о 13.30. Нині магазин працює в штатному режимі.

Правоохоронці вживають всіх необхідних заходів для встановлення особи, яка повідомила про наявність вибухівки у гіпермаркеті.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). За свої дії телефонний жартівник може опинитися за гратами на строк до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ