В Івано-Франківській області чоловік палив суху траву на околиці міста

В Івано-Франківській області чоловік палив суху траву на околиці міста

13.03.14 15:29 0 622
Загорання в екосистемах несуть шкоду не тільки для життя та здоров’я людей, а й для навколишнього середовища, прилеглих будівель та комунікацій. Основною причиною цих випадків є необережність громадян у поводженні з вогнем.

Так, по обіді, виникла пожежа сухої трави по вулиці Юності в обласному центрі. Першими загорання помітили працівники ТОВ «Елекстролюкс», що розташований неподалік та викликали рятувальників.

На місце події прибули працівники Управління ДСНС в області, дільничий міліціонер, представник екологічної інспекції області. Як з’ясувалося, суху траву спалював місцевий житель. Площа пожежі склала близько триста квадратних метрів.

На палія було складено адміністративний протокол, йому загрожує штраф. Чоловік переконує, що палив суху траву вперше і більше не буде цього робити, бо розуміє всю шкоду, яку несуть такі дії.

Для недопущення спалювання сухої трави мешканцями Прикарпаття працюють робочі рейдові групи з числа працівників служби з надзвичайних ситуацій, екологічної інспекції, міліції, представників місцевих органів влади.

Управління ДСНС в області звертається до всіх мешканців краю з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем, не спалювати суху траву та залишки рослинності, не провокувати таким чином виникнення пожеж, що можуть завдати чимало шкоди оточуючим та довкіллю.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські міліціонери ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ