Курсанти ЛьвДУВС разом із львів'янами заспівали Державний Гімн України

Курсанти ЛьвДУВС разом із львів'янами заспівали Державний Гімн України

13.03.14 20:15 0 856
На пропозицію Львівської міської ради вихованці Львівського державного університету внутрішніх справ взяли участь у заходах із вшанування 149-тої річниці створення Гімну «Ще не вмерла України…».

Зібравшись у велику колону разом із студентами вищих навчальних закладів міста, 150 курсантів ЛьвДУВС попрямували до Львівської ратуші. Там відбувся справжній флешмоб, присвячений річниці Державного Гімну України. Не обійшовся захід й без оригінальної демонстрації державної символіки – 20-метровий синьо-жовтий стяг розгорнули студенти із Національного університету «Львівська політехніка», а «живий» український Герб створили молоді активісти, тримаючи над головою папірці жовтого та блакитного кольорів.

Перші акорди Державного Гімну заспівав заслужений артист України Олег Лихач, а вже за мить до нього приєдналися кілька тисяч присутніх. Учасники акції, поклавши руку на серце, співали слова, написані у далекому 1862 році українським етнографом та поетом Павлом Чубинським.

Долучившись до акції, керівництво та курсанти міліцейського вишу продемонстрували львів’янам, що міліція – з народом, що правоохоронці співпереживають разом із усіма українцями з приводу загальнонаціональних проблем та підтримують єдність і цілісність України.

За словами начальника управління внутрішньої політики Львівської міської ради Андрія Шевціва, наступного року акція буде більш масштабною. «Ми святкуватимемо 150-ту річницю виконання Гімну, тому планується, що в усіх українських містах українці одночасно співатимуть Державний Гімн».

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Понад 1500 громадян з ...

КОМЕНТАРІ