У голови Львівської ОДА Ірини Сех буде менше заступників

У голови Львівської ОДА Ірини Сех буде менше заступників

13.03.14 17:41 0 671
Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех звернулась до Кабінету Міністрів України за погодженням щодо звільнення всіх заступників голови ОДА. Відповідне подання скеровано 6 березня, і ці кадрові питання мають бути вирішені на черговому урядовому засідання.

«Замість звільнених осіб буде призначено трьох заступників. Їм доведеться охопити весь об’єм роботи. Тому на цих посадах мають бути люди жертовні і свідомі того, що на них покладено велику відповідальність і на них – великі сподівання», – прокоментувала очільник Львівщини Ірина Сех.

Також Ірина Сех додала: «Заступники мають бути свідомі того, що вони будуть працювати у кризових, майже військових умовах, а тому зобов’язані ухвалювати рішення негайно. Доведеться робити зміни в структурних підрозділах ОДА, приймати рішення щодо їхніх керівників. Провести кадрові зміни непросто, але така робота є необхідною.

Для того, щоб ці зміни були максимально ефективними, голова ЛОДА і заступники мають стати однією командою», – наголосила Ірина Сех.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ