Проблеми регуляторної політики у Львівській області

Проблеми регуляторної політики у Львівській області

13.03.14 15:58 0 657
Рішенням Львівської обласної ради від 24.02.2014 № 9 «Про проблемні питання функціонування територіально-господарського комплексу Львівської області» створено робочу групу з аналізу регуляторного стану та розробки пропозицій щодо оптимізації регуляторної політики. Головою робочої групи визначено Федака Т.В. – голову постійної комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва обласної ради; співголовою робочої групи – Никулишина О.В. генерального директора групи компаній МАРКЕТ УНІВЕРСАЛ. До робочої групи увійшли представники громадських організацій та підприємницьких структур Львівщини.

Проведено чергове засідання робочої групи на якому погоджено, що аналіз регуляторного стану буде відбуватися по галузях економіки. Для цього будуть проводитимуться слухання відповідних контролюючих органів (яких в області нараховується більше 35).

Результатом проведених слухань мають стати чіткі пропозиції щодо зміни існуючого законодавства у сфері регуляторної політики. Громадські організації та підприємницькі структури Львівщини за допомогою експертів у певних галузях економіки проводять експертизи діючого законодавства з метою внесення змін.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: журналісти ...
Наступна новина: місто Яремче: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ