У Львівській області у Жовкві та Стрию відбулись тренінги для фахівців з оцінки регіональних програм

У Львівській області у Жовкві та Стрию відбулись тренінги для фахівців з оцінки регіональних програм

13.03.14 15:00 0 708
В рамках реалізації проекту «Об’єднання зусиль задля формування політики рівних можливостей» для представників районної та обласної влади і громадських організацій в м. Жовкві та в м. Стрию проведено тренінг «Методологія оцінки проектів та програм на основі трансформаційного підходу».

Учасники тренінгу отримали знання та навички щодо методології проведення оцінки на основі трансформаційного підходу. Отримані знання вони зможуть використати при проведенні оцінки регіональних Програм.

Також в цих містах відбувся тренінг «Гендерна рівність і права людини як основа світогляду фахівця з оцінки програм».

Тренінги провели спеціалісти Центру підтримки ініціатив при організаційній підтримці департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації в рамках реалізації проекту «Об’єднання зусиль задля формування політики рівних можливостей», що виконується в рамках Благодійної програми «Підтримка інститутів громадянського суспільства як рушіїв демократії і належного врядування».

Зазначимо, ця програма реалізовується на виконання проекту «Демократизація і права людини в Україні», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії. Партнер Проекту – Благодійний фонд «Творчий центр ТЦК».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька міліція ...
Наступна новина: Курсанти академії ...

КОМЕНТАРІ