У Львівській області у Стрию засуджено жінку, яка під час "шопінгу" викрадала речі з магазинів

У Львівській області у Стрию засуджено жінку, яка під час "шопінгу" викрадала речі з магазинів

13.03.14 18:05 0 694
За рішенням суду, 58-річну жінку-крадійку, звільнено від відбування покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. Проте вона уникне ув’язнення лише за умови, що впродовж двох років, встановленого їй іспитового терміну, не вчинить нового злочину і виконає обов’язки, покладені на неї відповідно до вимог Закону.

Наприкінці жовтня 2013 року до Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що з магазину одягу, що у центральній частині міста, невідома особа намагалася викрасти жіночі штани вартістю 454 гривень.

У ході слідства правоохоронці встановили, що замах на крадіжку вчинила 58-річна мешканка міста Стебник, Дрогобицького району, раніше неодноразово судима за умисні злочини. Як встановили працівники міліції, того ж дня з іншого магазину вона поцупила дві чоловічі сорочки вартістю 410 гривень.

В судовій залі жінка вину свою визнала та щиро покаялася. За її словами, до Стрия вона приїхала у гості до родичів. Коли йшла по місту, вирішила «пробігти» по магазинах. Дві чоловічі сорочки, викрадені з магазину, вона продала на ринку. У іншому магазині хотіла поцупити штани та подарувати їх онуці, проте здійснити задумане їй не вдалося – крадіжку виявили продавці магазину.

Наприкінці січня цього року Стрийський міськрайонний суд виніс рішення у цій справі. За вчинення злочинів, передбачених ст.15, ч.2 ст. 185 (замах на крадіжку) та ч.2 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України жінці призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. У відповідності до ст.75 КК України суд звільнив її від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 2 роки.

Нещодавно вирок вступив у законну силу.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зниклих в Абхазії ...
Наступна новина: Волинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ