У Львівській області червоноградські правоохоронці спільно з Самообороною виявили декілька фактів незаконного продажу алкоголю

У Львівській області червоноградські правоохоронці спільно з Самообороною виявили декілька фактів незаконного продажу алкоголю

13.03.14 17:20 0 664
У Червонограді правоохоронці спільно з загонами народної Самооборони та «Автомайдану» виявили декілька фактів продажу алкогольних напоїв після 22-ї години.

Працівники Червоноградського міського відділу міліції кожної ночі патрулюють місто спільно з місцевими активістами. Минулого тижня міліціонери спільно з загонами народної Самооборони та «Автомайдану» виявили факти продажу алкогольних напоїв після 22-ї години, що являється порушенням рішення Червоноградської міської ради.

«Такі правопорушення виявлено в парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка, в районах автовокзалу, та вулиць Степана Бандери і Корольова», - повідомив заступник начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Спічак.

Працівникам підприємств, які торгували алкоголем після 22-ї години загрожує адміністративна відповідальність передбачена за ст. 156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами).

Проводиться перевірка.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ