Житомирщина: область готова до роботи в режимі кризових ситуацій

Житомирщина: область готова до роботи в режимі кризових ситуацій

13.03.14 17:36 0 639
У зв’язку із складною ситуацією на Кримському півострові кожна область в державі наразі намагається підготуватися максимально якісно та виважено до будь-якого розвитку подій.

Не залишається осторонь від суспільно-політичного загальнонаціонального настрою й Житомирщина. Голова облдержадміністрації Сидір Кізін повідомив представникам засобів масової інформації, що область готова до роботи в кризових ситуаціях.

Це питання було обговорено на нарадах очільника області із керівним складом підрозділів силових структур, цивільного захисту населення та надзвичайних ситуацій регіону з приводу готовності до роботи в режимі кризових ситуацій.

«Всі служби області, в тому числі й комунальні, проінформовані щодо дій у випадку надзвичайних ситуацій. Наразі на Житомирщині мобілізувалися відповідні державні та громадські структури, щоб спільно та ефективно реагувати на всі можливі негаразди. Підготовка проходить в штатному режимі, є всі необхідні запаси», - зазначив Сидір Кізін.

Також велика увага в області приділяється інформаційній роботі із населенням. Так заклади освіти і науки активно співпрацюють із молоддю.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ