Чернігівська область: за добу ліквідовано 12 пожеж, що сталися від необережного поводження з вогнем

Чернігівська область: за добу ліквідовано 12 пожеж, що сталися від необережного поводження з вогнем

13.03.14 16:52 0 852
З настанням потепління люди почали все частіше спалювати сміття і сухе листя на присадибних ділянках, дачах. Також мають місце факти випалювання минулорічної трави або стерні на полях сільгосппідприємств та приватних городах. При цьому грубо порушуються заходи пожежної безпеки.

Так, протягом минулої доби на Чернігівщині пожежно-рятувальними підрозділами ліквідовано 11 пожеж сухої трави та настилу в лісі на загальній площі близько 28 га поблизу населених пунктів і лісонасаджень в Козелецькому, Носівському, Ріпкинському, Чернігівському, Ніжинському, Корюківському та Щорському районах. Їх причинами стало необережність громадян при поводженні з вогнем. Завдяки оперативним діям рятувальників не допущено поширення вогню на більшу територію, житлові та господарчі будівлі.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області звертається до населення з проханням бути вкрай обережними у поводженні з вогнем. Пам’ятайте, що за умов сухої погоди розпалене багаття, кинутий непогашений сірник або недопалок можуть стати причиною пожежі.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Contest FX

КОМЕНТАРІ