Рівненщина: на Демидівщині брат зарізав брата

Рівненщина: на Демидівщині брат зарізав брата

13.03.14 14:42 0 741
Днями до Млинівського РВ УМВС надійшло повідомлення про смерть 22-річного мешканця Демидівщини Юрія, якого в будинку за місцем проживання виявив односельчанин.

Міліціонери встановили, що смертельне тілесне ушкодження чоловіку наніс його ж брат. Зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини проти здоров’я особи та тривалий час перебував у місцях позбавлення волі.

— У день трагедії між чоловіками виник конфлікт, і, щоб довести свою правоту, Іван схопив кухонного ножа та вдарив ним Юрія у груди, — зазначив начальник сектору карного розшуку Млинівського райвідділу міліції Віталій Майдан. — Коли до будинку загиблого прибули правоохоронці, зловмисник знаходився неподалік та вдавав, ніби не знає, що трапилось.

— За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Млинівського РВ Сергій Волков, — відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Івана затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ІТТ Дубенського МВ УМВС. В рамках даного кримінального провадження призначаються усі необхідні експертизи та вирішується питання про обрання зловмисникові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Злочин, передбачений згаданою статтею, карається позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського та

Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі з рахунку ...

КОМЕНТАРІ