У Рівненській області інформація про скоєння злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотиків за добу

У Рівненській області інформація про скоєння злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотиків за добу

13.03.14 12:57 0 735
За добу відкрито одне кримінальне провадження за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та два кримінальних провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України:

- Міліціонери в Здолбунові виявили у 21-річного місцевого жителя Сергія паперовий згорток з подрібленою речовиною рослинного походження ззовні схожою на марихуану. Зловмисник зберігав наркотики у правій кишені штанів. Маса вилученого наркотичного засобу становить понад 15 грамів. Виявлену марихуану направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

- В Кузнецовську на вулиці Енергетиків міліціонери виявили у 38-річного місцевого Жителя Олександра марихуану масою понад вісім грамів. Як пояснив зловмисник, наркотики зберігав для власних потреб без мети збуту. Вилучений наркотичний засіб направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ