Сергій Гандзелевський: "Ми повинні негайно викорінити будь-які прояви незаконної діяльності працівників міліції Рівненщини"

Сергій Гандзелевський: "Ми повинні негайно викорінити будь-які прояви незаконної діяльності працівників міліції Рівненщини"

13.03.14 17:50 0 966
Вчора відбулась оперативна нарада за участі керівництва УМВС України в Рівненській області та начальників територіальних відділів міліції. Правоохоронці внесли пропозиції та затвердили подальший план роботи по боротьбі з незаконним видобутком бурштину, гральним бізнесом, вирубкою лісів тощо.

Міліціонери зосередили увагу на необхідності посилення боротьби з протиправною діяльністю злочинних угрупувань та активізації розслідувань корупційних схем серед посадовців органів влади та представників правоохоронних і судових структур.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Рівненській області Сергій Гандзелевський звернув увагу присутніх на оцінку роботи міліції жителів області.

— Рівень довіри населення Рівненщини до роботи правоохоронних органів вкрай низький. Серед громадськості поширюється думка, що працівники міліції «кришують» незаконний видобуток бурштину, несанкціоновані вирубки лісу, гральний бізнес, контрабанду тютюну та виробництво спирту. Такі факти дискредитують роботу органів внутрішніх справ. Ми повинні негайно викорінити будь-які прояви незаконної діяльності працівників міліції Рівненщини. В разі виявлення подібних фактів, вищезазначені особи будуть невідкладно звільнені з органів внутрішніх справ. Міліціонери повинні повернутися обличчям до людей, щоб жителі Рівненщини побачили, що ми працюємо ефективно чесно та прозоро, — зазначив полковник міліції.

Правоохоронці також відзначили, що за останніх два місяці на Рівненщині рівень злочинності зріс приблизно на 40%. Основними фігурантами у злочинах є особи, які нещодавно вийшли з місць позбавлення волі. В силу останніх подій вони відчувають безкарність та відкрито вчиняють корисливо-насильницькі злочини. Всі начальники міліції Рівненщини повинні негайно зосередитися на оперативно-службовій діяльності щоб ліквідувати відкриті та латентні злочинні групи та корупційні схеми які їх контролюють.

Станіслав ПРИМАК,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ