У Рівненській області шість з половиною років тюрми за незламну тягу до наркотиків

У Рівненській області шість з половиною років тюрми за незламну тягу до наркотиків

13.03.14 15:39 0 751
Млинівський районний суд виніс вирок 59-річнму місцевому жителю Віктору у вигляді ув’язнення та конфіскації майна. Цьому суворому рішенню Феміди передувала низка обставин.

Протягом більш як десяти років Віктор активно вживав наркотичні засоби, понад чотири роки отримував нарковмісні медпрепарати в рамках лікувальної програми – замісної терапії, що проводиться для даної категорії осіб. Поряд з цим його було засуджено за злочини, пов’язані із незаконним обігом дурману та зброї.

Однак, не зважаючи на те, що він отримав «індульгенцію» у вигляді двох з половиною років іспитового строку, Віктор продовжував свою протиправну діяльність. Полягала вона в тому, що чоловік почав торгувати лікарськими засобами, які видавалися йому у рамках програми.

Під час досудового розслідування Віктор незмінно наголошував на «благородних намірах» свого промислу, однак у залі суду підтримки власної позиції він все ж не дочекався. У справі, що розглядалась за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, було оголошено обвинувальний вирок.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (з обслуговування Демидівського

та Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Попов: "Будівництво бази ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ