У Тернополі оголошено конкурс на кращий ескізний проект пам’ятника Небесній сотні

У Тернополі оголошено конкурс на кращий ескізний проект пам’ятника Небесній сотні

13.03.14 13:17 0 667
На черговому засіданні, виконавчий комітет Тернопільської міської ради прийняв рішення про затвердження програми та умов конкурсу на кращий ескізний проект пам’ятника Небесній сотні в м. Тернополі. Пам’ятник встановлять на Площі Героїв Євромайдану (колишньому майдані Мистецтв).

«Перед учасниками конкурсу ставиться завдання розробити ескізний проект пам’ятника Небесній сотні з благоустроєм Площі Героїв Євромайдану з метою увіковічення пам’яті борцям за національну державність та її Незалежність, - сказав Василь Бесага, головний архітектор міста. - Тривалість проведення конкурсу два місяці з дня опублікування про оголошення конкурсу в засобах масової інформації. За результатами конкурсу журі відбирає три кращі проектні пропозиції. Для визначення кращих пропозицій встановлюється три премії: перша - 5 000 грн. друга - 3 000 грн. третя - 2 000 грн.».

Реєстрація учасників конкурсу та видача конкурсної документації проводиться після опублікованого оголошення конкурсу, за адресою м. Тернопіль бульвар Т.Г. Шевченка, 1, 3-й поверх, контактний тел. 42-06-72 з 10.00 до 13.00, ел. адреса - kultura_mr.ter@mail.ru.

Крім того, сформовано журі, яке і визначить найкращий проект пам’ятника Небесній сотні, який встановлять на Площі Героїв Євромайдану.

Програма та умови відкритого конкурсу та склад журі на кращий ескізний проект пам’ятника Небесній сотні на Площі Героїв Євромайдану в місті Тернополі

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У лікарнях Києва досі ...
Наступна новина: Грузію і Молдову треба ...

КОМЕНТАРІ