Одноденний заробіток тернопільські міліціонери віддадуть сім'ям загиблих правоохоронців та активістів Майдану

Одноденний заробіток тернопільські міліціонери віддадуть сім'ям загиблих правоохоронців та активістів Майдану

13.03.14 18:34 0 704
В Тернопільському обласному управлінні внутрішніх справ на загальних зборах особового складу прийняли рішення перечислити одноденний заробіток родинам п’ятьох активістів «Небесної сотні» та сім’ям співробітників міліції з усієї України та з Тернопільщини, що загинули під час протистояння в Києві.

Криваві події листопада-лютого назавжди закарбуються в пам’яті нашого народу. Тоді злочинна влада розвела по обидва боки барикад людей у формі та тих, хто вийшов протестувати проти несправедливості та насилля. Ціною людської крові, безцінною жертвою сотень життів ми йшли до примирення. в скорботі та жалобі схиляємо голови перед загиблими побратимами. Не має значення по котрий бік протистояння вони були, бо немає провини в цьому ні одних, ні других.

Синів, братів, чоловіків, батьків уже не повернути. З міліцейських лав пішли у вічність двадцять два співробітники, а в списках «Небесної сотні» – п’ятеро жителів Тернопільського краю. Саме для їхніх рідних та близьких тернопільські міліціонери перечислять матеріальну допомогу у вигляді одноденного заробітку.

Ініціативу обласного управління підтримали усі міськрайоргани внутрішніх справ Тернопільщини.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ